Routebeschrijving naar Daylight Led Displays

Bezoek adres
Daylight bvba
Brusselsesteenweg 715
9050 Gentbrugge (GENT)
BELGIE

Daylight bereiken vanuit Antwerpen
Daylight bereiken vanuit Brussel
Daylight bereiken vanuit Kortrijk
Daylight bereiken vanuit Brugge/Oostende
Daylight bereiken vanuit Gent-centrum

Files, de flits en wegenwerken

Kijk nog even op de volgende websites voor u vertrekt om files en wegenwerken te vermijden. Het kan u veel ergernis besparen.
Actuele wegen info: http://www.wegeninfo.be/
De aangekondigde controles: http://www.fedpol.be/nl.htm?fedpol/verkeer/radar.htm
De snelheidscontroles: http://www.snelheidscontroles.be/
De Filekaart: http://www.fedpol.be/nl.htm?fedpol/verkeer/module.htm
 

Daylight bereiken vanuit Antwerpen

U volgt de E17 autostrade richting Antwerpen-Gent. U volgt de E17 tot voor Gent en daar neemt u de afslag Gentbrugge. Beneden aan de afrit slaat u rechts af richting Melle. U bent nu reeds op de Brusselsesteenweg in Gentbrugge. U rijdt tot aan de tweede verkeerslichten (rechts ligt er een car-wash) en daar draait u 180° richting Gent. Na 500 m ziet u aan de rechterkant een Shell benzinestation en de AlphaEclipse lichtkrant die zich voor ons gebouw bevindt. 200 m verder aan dezelfde kant vindt u ons kantoor op nr 715. In onze voordeur bevindt zich uiteraard ook een lichtkrant.

Daylight bereiken vanuit Brussel

U volgt de E40 autostrade richting Brussel-Oostende. U volgt de E40 tot aan Melle (voor Gent) en daar neemt u de afslag Merelbeke/Melle/R4. Boven aan de afrit slaat u rechts af en volgt de R4 richting Melle. U volgt de R4 tot aan afslag Melle/Gent. Beneden aan de afslag neemt u links richting Gent. U bent nu reeds op de Brusselsesteenweg. U rijdt tot aan de tweede verkeerslichten (links ligt er een car-wash) en rijdt daar nog rechtdoor richting Gent. Na 500 m ziet u aan de rechterkant een Shell benzinestation en de AlphaEclipse lichtkrant die zich voor ons gebouw bevindt. 200 m verder aan dezelfde kant vindt u ons kantoor op nr 715. In onze voordeur bevindt zich uiteraard ook een lichtkrant.

Daylight bereiken vanuit Kortrijk

U volgt de E17 autostrade richting Kortrijk-Gent-Antwerpen. U volgt de E17 tot voorbij Gent en daar neemt u de afslag Gentbrugge. Beneden aan de afrit slaat u rechts af richting Melle. U bent nu reeds op de Brusselsesteenweg. U rijdt tot aan de tweede verkeerslichten (rechts ligt er een car-wash) en draait daar 180° richting Gent. Na 500 m ziet u aan de rechterkant een Shell benzinestation en de AlphaEclipse lichtkrant die zich voor ons gebouw bevindt. 200 m verder aan dezelfde kant vindt u ons kantoor op nr 715. In onze voordeur bevindt zich uiteraard ook een lichtkrant.

Daylight bereiken vanuit Brugge/Oostende

U volgt de E40 autostrade richting Oostende-Brugge-Gent-Brussel. U volgt de E40 tot aan Gent en daar rijdt u op het klaverblad richting Antwerpen. U volgt de E17 richting Antwerpen en u neemt de eerste afslag, namelijk Gentbrugge. Beneden aan de afrit slaat u rechts af richting Melle. U bent nu reeds op de Brusselsesteenweg. U rijdt tot aan de tweede verkeerslichten (rechts ligt er een car-wash) en draait daar 180° richting Gent. Na 500 m ziet u aan de rechterkant een Shell benzinestation en de AlphaEclipse lichtkrant die zich voor ons gebouw bevindt. 200 m verder aan dezelfde kant vindt u ons kantoor op nr 715. In onze voordeur bevindt zich uiteraard ook een lichtkrant.

Daylight bereiken vanuit Gent-centrum

U neemt de kleine ring rond Gent. Aan het viaduct ter hoogte van de Brusselsesteenweg rijdt u naast het viaduct en niet erover. U volgt de Brusselsesteenweg richting Melle-Wetteren-Aalst. U rijdt tot aan de vijfde verkeerslichten (rechts ligt er een car-wash) en draait daar 180° richting Gent. Na 500 m ziet u aan de rechterkant een Shell benzinestation en de AlphaEclipse lichtkrant die zich voor ons gebouw bevindt. 200 m verder aan dezelfde kant vindt u ons kantoor op nr 715. In onze voordeur bevindt zich uiteraard ook een lichtkrant.
PLAN40.jpg (32566 bytes)

Print deze pagina

Toevoegen aan Favorieten Maak van deze website uw Home Pagina

Top

Home ] Omhoog ] Zoeken op www.led.be ] Inkoopvoorwaarden ] Algemene Verkoopsvoorwaarden ] Disclaimer Daylight Led Displays ] Privacy statement ] [ Routebeschrijving ] Verklarende Woordenlijst ] Structuur van de Website ] Nieuwe toepassingen en producten ] Daylight Led Displays bedrijfsinformatie ] Daylight websites per letter van het alfabet ]

  Contact voor Informatie:
Daylight bvba
Email: sales@daylight.be
Telefoon: +32 (0)9 230.54.00
Fax: +32 (0)9 230.96.19
  Postadres:
Daylight bvba
Brusselsesteenweg 715
B-9050 Gentbrugge
Belgium (Europe)
  Bedrijfsinfo:
BTW BE 0443.834.881
RPR Gent
Email: info@daylight.be
Support: support@daylight.be
  Laatst gewijzigd:
15 december 2013 10:45:44
  Site Map: structuur van de website
Garantie:www.5-jaar-garantie.com
  Copyright ©
1996-2014 Daylight bvba
  Algemene verkoopsvoorwaarden   Disclaimer Privacy Statement   Algemene inkoopvoorwaaarden

Daylight®, Daylight Displays® en Daylight Led Displays® zijn geregistreerde handelsmerken van Daylight bvba